Campaigns [ UA ]

Євген Клопотенко × Delickcious: гастрономічна лінійка для тварин Chef’s Menu

10 November 2025

Бренд Delickcious у співпраці з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком представив нову лінійку кормів для котів і собак — Chef’s Menu. Це серія, натхненна класикою української та європейської кухні, де гастрономія перетворюється на форму турботи.
Три улюблені для багатьох людей страви, спеціально адаптовані для тварин: паелья для собак, печінка з яблуками для котів і фірмовий борщ, яким можуть ласувати й ті, й інші.

ФОТО: офіційні матеріали Delickcious

Illustration

Не просто прийом їжі, а гастрономічне свято для улюбленця — лінійка Chef’s Menu перевертає уявлення про харчування для котів і собак. Це вологий корм, що доповнює щоденний раціон, щоби кожна тварина смакувала шматок за шматочком.

Фірмові рецепти обрав шеф-кухар Євген Клопотенко, а над адаптацією працювала команда експертів з петфуду: нутриціологів, ветеринарів і технологів. Інгредієнти ретельно обирали й доставляли з різних куточків України на виробництво, розташоване в екологічно чистому регіоні на Львівщині.
Команда об’єднала технологів, нутриціологів і ветеринарів, щоб створити рецепти, які зберігають кулінарний характер, але залишаються збалансованими для тварин. Із десятків ідей було обрано п’ять, після досліджень залишили три — борщ з яловичиною, паелью з куркою та печінку з яблуками та журавлиною.

Illustration

Борщ з яловичиною містить шматки м’яса, буряк, моркву, капусту й томати — повноцінний консервований раціон для дорослих котів і собак.
Паелья створена для собак: куряче філе, рис, морква і три види перцю в ніжному соусі, адаптовані для тваринного метаболізму.
Печінка з яблуками та журавлиною — спеціальний рецепт для котів, де кожен шматок м’яса покритий делікатним соусом із фруктовими нотами.

Illustration

Delickcious принципово використовує натуральні інгредієнти, уникає синтетичних домішок і працює з локальними виробниками. Текстура, аромат і баланс рецептури розроблені так, щоб тварини отримували не лише поживність, а й справжнє задоволення від їжі.

Campaigns [ UA ]

Євген Клопотенко × Delickcious: гастрономічна лінійка для тварин Chef’s Menu

10 November 2025

Бренд Delickcious у співпраці з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком представив нову лінійку кормів для котів і собак — Chef’s Menu. Це серія, натхненна класикою української та європейської кухні, де гастрономія перетворюється на форму турботи.
Три улюблені для багатьох людей страви, спеціально адаптовані для тварин: паелья для собак, печінка з яблуками для котів і фірмовий борщ, яким можуть ласувати й ті, й інші.

ФОТО: офіційні матеріали Delickcious

Illustration

Не просто прийом їжі, а гастрономічне свято для улюбленця — лінійка Chef’s Menu перевертає уявлення про харчування для котів і собак. Це вологий корм, що доповнює щоденний раціон, щоби кожна тварина смакувала шматок за шматочком.

Фірмові рецепти обрав шеф-кухар Євген Клопотенко, а над адаптацією працювала команда експертів з петфуду: нутриціологів, ветеринарів і технологів. Інгредієнти ретельно обирали й доставляли з різних куточків України на виробництво, розташоване в екологічно чистому регіоні на Львівщині.
Команда об’єднала технологів, нутриціологів і ветеринарів, щоб створити рецепти, які зберігають кулінарний характер, але залишаються збалансованими для тварин. Із десятків ідей було обрано п’ять, після досліджень залишили три — борщ з яловичиною, паелью з куркою та печінку з яблуками та журавлиною.

Illustration

Борщ з яловичиною містить шматки м’яса, буряк, моркву, капусту й томати — повноцінний консервований раціон для дорослих котів і собак.
Паелья створена для собак: куряче філе, рис, морква і три види перцю в ніжному соусі, адаптовані для тваринного метаболізму.
Печінка з яблуками та журавлиною — спеціальний рецепт для котів, де кожен шматок м’яса покритий делікатним соусом із фруктовими нотами.

Illustration

Delickcious принципово використовує натуральні інгредієнти, уникає синтетичних домішок і працює з локальними виробниками. Текстура, аромат і баланс рецептури розроблені так, щоб тварини отримували не лише поживність, а й справжнє задоволення від їжі.